dilluns, 5 d’agost del 2013

Fent preparatius,... Tres troballes

Hola a tothom!!
Entre els preparatius del viatge he trobat tres perles que val molt la pena tenir presents:

El Blog d'urna família que ha adoptat recentment a Krasny Bor : són una parella asturiana que ha adoptat dos nens bessons d'uns dos anys. Aporten molta informació sobre l'adopció en general i, en concret, a Rússia. Hi surten fotos actuals de Krasny Bor i escriuen la seva experiència adoptiva des del primer viatge ... I n'han fet tres!! Són genials, aquesta família. Els felicito de tot cor.

A casa ens partim el pit de riure intentant aprendre rus i coses bàsiques de Rússia a través dels vídeos de  Genia y caballo. La Genia és una noia russa establerta a Mèxic amb un canal al YouTube on penja episodis sobre el que ella considera imprescindible per sobreviure a Rússia: idioma, menjars, formes de viure, costums, etc. És una autèntica pallassa i trenca del tot amb l'estereotip del típic rus malcarat que no somriu mai.

Rus bàsic 1



Finalment, hem descobert que Krasny Bor té web pròpia ara. Pel que hem vist han fet millores importants, amb una sala d'integració sensorial fins i  tot (Orfenat Krasny Bor). Esperem poder fer-hi una visita.





1 comentari:

luis ha dit...

HOLA FAMILIA

DESDE CANDÁS (ASTURIAS) MUCHAS GRACIAS POR RECOMENDAR NUESTRO BLOG. GRACIAS AL VUESTRO HEMOS ENTRADO EN LA PÁGINA DE KRASNY BOR Y EN LA SECCIÓN DE NOTICIAS ENCONTRAMOS FOTOS DE NUESTROS PEQUES EN ALGUNAS ACTIVIDADES DEL CENTRO.

POR CIERTO, EL VIDEO DE GENIA ES ... ¡¡¡ GENIAL !!!

SUERTE EN VUESTRA PRÓXIMA AVENTURA

UN ABRAZO FUERTE DE LOS CUATRO YOJAIRA, LUIS, COLA Y LOSHA