divendres, 16 d’agost de 2013

Per saber més coses meves

                                                     
 -Quan estàvem a l'avió i vam veure el paisatge vaig dir: No m'imaginava tan de verd!!!!!

- Quan tornàvem de passejar vaig dir: Ja sé per què m'agrada tan la Pepsi i el Nestea!! A tot arrer n'hi ha anuncis. Potser en prenia de petita....- Amb el menjar, els russos són molt detallistes, vull dir que ho decoren tot molt. A mi m'agrada servir el menjar de manera elegant, decorar els voltants del plat i posar els tovallons al got.

- L'idioma rus em sona i l'estic aprenent a llegir. No és tan difícil com em pensava. La mare me l'està ensenyant i, de pas, n'està aprenent. Unes paraules que m'agraden són: Наталия, собака, ...- Els metros de Moscou van molt ràpid, cada pocs segons en passa un. Les decoracions del metro són molt boniques; em fan pensar en entrades de palaus. A les sortides, hi ha tot de paradetes minúscules de roba, menjar, joies, ulleres de sol, revistes i diaris, caramels i gominoles, souvenirs, roba interior, bolsos, et. Semblen un mercat. A mi se me'n van els ulls i els pares no em deixen comprar.


до свидания!


 

1 comentari:

Carme Parellada Serra ha dit...

Hola Natalia! Com m'agrada saber coses d'aquest viatge! Expliques coses molt maques, com que ara ja saps perquè t'agrada tant que la taula de menjar faci goig! i perquè t'agrada tant la pepsi! Què volen dir aquestes paraules russes que tant t'agraden?
Carme