dissabte, 17 d’agost del 2013

De Moscou a Smolensk

Comiat de Moscou amb la visita del "Kremlin" (recinte fortificat origen de la ciutat). A l'interior es troben les esglésies on coronaven i enterraven els tsars. Actualment, aquestes joies d'edificis comparteixen espai amb els òrgans de govern, com el Parlament, el Senat i del govern Putin.
Aquestes catedrals ens han impressionat per les seves cúpules, i les icones dels seus interiors, malgrat l'empatx que representa contemplar-los en sèrie.
Pel matí hem agafat el tren cap a Smolensk. Han estat 6 hores de viatge que han convertit el nostre compartiment en saló de lectura, menjador, casino de joc de cartes, dormitori i, fins i tot, saló de bellesa.
 

Per fi arribem a Smolensk. A l'hotel reservat hi havia overbooking. Després de canviar d'hotel  hem passejat per la tranquil·la ciutat, molt renovada de pintura, més modernitzada i molt més agradable que fa 10 anys. Hem contemplat els carrers i parcs coneguts i sopat a gust a un excel·lent restaurant self-service, molt ben decorat a la rusa, que ocupa el lloc d'un antic restaurant italià on solíem anar. Demà diumenge, que en rus és diu " Воскресенье" i significa "resurrecció" anirem a l''ofici a la Catedral (l'església alta al fons de la foto)
До свидания.





1 comentari:

Unknown ha dit...

Que be familia.us seguim i ens interesa molt el que expliqueu.A les fotos esteu molt guapos.
Petons,Alicia,Juan,Manu i Javi