divendres, 16 d’agost del 2013

Per saber més coses meves

                                                     
 -Quan estàvem a l'avió i vam veure el paisatge vaig dir: No m'imaginava tan de verd!!!!!

- Quan tornàvem de passejar vaig dir: Ja sé per què m'agrada tan la Pepsi i el Nestea!! A tot arrer n'hi ha anuncis. Potser en prenia de petita....



- Amb el menjar, els russos són molt detallistes, vull dir que ho decoren tot molt. A mi m'agrada servir el menjar de manera elegant, decorar els voltants del plat i posar els tovallons al got.

- L'idioma rus em sona i l'estic aprenent a llegir. No és tan difícil com em pensava. La mare me l'està ensenyant i, de pas, n'està aprenent. Unes paraules que m'agraden són: Наталия, собака, ...



- Els metros de Moscou van molt ràpid, cada pocs segons en passa un. Les decoracions del metro són molt boniques; em fan pensar en entrades de palaus. A les sortides, hi ha tot de paradetes minúscules de roba, menjar, joies, ulleres de sol, revistes i diaris, caramels i gominoles, souvenirs, roba interior, bolsos, et. Semblen un mercat. A mi se me'n van els ulls i els pares no em deixen comprar.


до свидания!


 

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Natalia! Com m'agrada saber coses d'aquest viatge! Expliques coses molt maques, com que ara ja saps perquè t'agrada tant que la taula de menjar faci goig! i perquè t'agrada tant la pepsi! Què volen dir aquestes paraules russes que tant t'agraden?
Carme